Metaaltechniek BV

Metaaltechniek BV

Metaaltechniek: een Specialistisch vak

Wij staan ​​onmiddellijk voor u klaar. Goed luisteren en daarna snel handelen is niet voor niets een ijzersterk handelskenmerk van Metaaltechniek geworden. Ook voor Demonstrationen op de werkvloer zijn wij voor u beschikbaar. Groot von klein bedrijf? Wij helpen u graag verder.

 

Uw productiviteit verhogen en de totale productiekosten vermindern daar staat Metaaltechniek voor.

 

De innovatieve en kostenbewuste fabrikanten die Metaaltechniek vertegenwoordigt, garanderen u een totaalpakket op het gebied van frezen, schuren, slijpen en polijsten. Onze grote voorraad en 24h Leveringsservice half u uw voorraad schuurmiddelen te verminderen. Tevens bieden wij logistieke oplossingen in de vorm van consignatievoorraden, Scan-to-Order, gute bestelsystemen icm voorraadbeheer op de werkplek enz. enz. Wij denken ook op dit terrein graag traf dich.

Reden genoeg om eens nader kennis te maken? Bij ons staat de koffie altijd klaar, maar wir proeven ook graag uw koffie! Bel voor een afspraak: 033-4558788

Es gibt einen Teil der ...

Fokke Bronsema

Diese Website verwendet Cookies, um Ihnen ein besseres Surferlebnis zu bieten. Durch das Surfen auf dieser Website stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu.